Com usar aquest cercador?

CERCADOR INTERN (també al lateral dret del bloc)

El cercador intern és l'eina més senzilla per trobar els continguts del bloc. Gentilesa del cercador Google. Enllaça amb tots els artícles del bloc que contenen la paraula.
 AJUDA DE LA PÀGINA "index de continguts"
Si cliques a pàgina completa és força visual. De totes formes és bo saber que a la pàgina "INDEX DE CONTINGUTS" trobes el marc en el que es presenten tots els continguts. Dins el marc de continguts hi pots trobar un fragment de cada artícle i fragments d'algunes imatges i videos... És un índex molt visual però costa posar-hi ordre... El primer consell és que seleccionis l'opció:



Un cop a pàgina completa t'apareix per defecte la presentació: MOSAIC. Aquesta t'ofereix a vista tots els artícles del bloc. Tanmateix pots triar altres presentacions al menú de la dreta de la pantalla. Les diferents presentacions que ofereix son:


FLIPCARD
MOSAIC
SIDEBAR
SNAPSHOP
TIMESLIDE


COM VEURE ELS ARTÍCLES ORGANITZATS PER TEMES
Es tracta de seleccionar al menú de la dreta l'opció FLIPCARD i alhora al de l'esquerra LABELS. D'aquesta manera la pagina ens mostra tots els artícles publicats organitzats per temes (o categories). Aquestes categories es troben enumerades també a la barra lateral dreta del bloc, permanentment.

De les categories, val la pena destacar-ne algunes:
-PRINCIPAL: Inclou els artícles fonamentals del bloc. Els eixos principals de continguts i els documents marc que es segueixen. És important conèixer aquests artícles per situar i organitzar la resta de contingut. El bloc té com a objectiu ser suport per a la preparació i acompanyament de la catequesi i la formació a la parròquia, i prioritzar i endressar els continguts és bàsic, s'ha de saber del que es parla.

-DICCIONARI: Aquesta categoria inclou els artícles que obren temàtiques. El redactat és planer i entenedor. Presenta temes i continguts generals i capil·lars. Els artícles inclouen enllaços a temes relacionats, explicatius i de fons. La idea és que tots acabin tenint enllaç a un artícle paral·lel de contingut més acurat i precís, així com a enllaços externs.

Comentaris