NADALET

EL MILLOR REGAL
Aquest tema explica com cada Nadal, Jesús és un regal per a nosaltres, tal com per a la família crèixer amb un nou fill. Aquest any l'hem gravat mentre el Carlos i la Cris esperen la Jana. El tema original anava dedicat al bon Jesuset i a l'Aleix, aquest any la Jana es posa a la llista de benediccions... Prop de reis, prop del dia del naixement del seu fill, en Carlos va refer i completar aquesta bonica i senzilla cançó a la seva dona. 




NADALET
És el tema que dóna nom al projecte que fa uns anys anem rodant. Senzillament, reivindica el sentit original del Nadal. El comerç, i sobretot l'amor al tenir i posseïr ens fan el mal que deixem que ens facin. Volem dir que: per Nadal, és en la llibertat del cor de cadascú deixar que l'infant-Déu de Betlehem, revolti la nostra vida. Volem dir que el millor regal, el motiu de la nostra alegria és Jesús. Per a dir-ho, ens ho passem molt bé... 

MOLTA HISTÒRIA... 
Deixem un recull d'anècdotes i fotos que anem trobant pels discs durs...

Quan nosaltres erem joves, hi havia unes coses que es deien CD's i tenien caràtula. Aquesta era la nostra "caràtula" el 2007?

Comentaris