VEUS PER A UNA NOVA EVANGELITZACIÓ | Fundació una veu





1. PRESENTACIÓ
Breu presentació del disc "Veus per a una nova Evangelització", la fundació "una veu", i la Comissió de Comunicació de les Salesianes.

2. PROJECTE
Text original del projecte, extret del web de les salesianes. salesianas.net

3. NOTÍCIA
Nota sobre la presentació del disc.





  

PRESENTACIÓ
Alex Blanco, Xavi Nuñez i Xavier Morlans
Davant de Veus per a una Nova Evangelització, ens trobem davant un treball que té la intenció de tenir qualitat i professionalitat, i alhora representar el panorama de catautors cristians catalans. "L’agosarada aventura discogràfica, encapçalada pel teòleg i cantautor Xavier Morlans, presenta 19 cançons de testimoni i primer anunci", explica Catalunya Religió.

La pretenció, doncs, és prou ambiciosa a nivell de qualitat, "poden sonar per Ràdio Estel al costat de l’últim disc de Sting o d’Alejandro Sanz" De la ma d'Alex Blanco, amb una important experiència en el sector, ha tingut de clients Kairoi i Bufanúvols, entre altres.

Mossèn Francisco Garcia
I també és prou ambiciosa en els canals de divulgació, merchandising i fanclub. La intenció és amb aquest disc fer una aportació "a l’oració, sigui a la litúrgia eucarísticai de les Hores o a d’altres espais de pregària per a grups cristians diversos". Les Delegacions de Joventut dels bisbats propers (Santfeliu/BCN/Terrassa), el SIJ a nivell català donem suport a la divulgació del concert de presentació del disc.


Germana Glenda
Veus per a una Nova Evangelització, neix per la relació entre tres elements, l'experiència i voluntat per part de Mn. Xavier Morlans (Fundació Una veu) de treballar la música cristiana en català, l'interés també de col·laborar en evangelitzar per mitjà de la música de la Comissió de Comunicació de les Salesiane i una aportació econòmica per al seu finançament. Els beneficis obtinguts sembla que seràn destinats a la mateixa Fundació Una veu.

EL PROJECTE
Deixo el text original de "EL PROJECTE: Veus per a una nova evangelització". Que podeu trobar a salesianas.net.
Els cristians catalans ens mereixem introduir cants nous a la pregària en la nostra llengua. El repertori de què disposem no s’ha ampliat des de fa temps.

L’embranzida de la Nova Evangelització a Catalunya és una bona oportunitat per aportar aquest recurs a l’oració, sigui a la litúrgia eucarística i de les Hores o a d’altres espais de pregària per a grups cristians diversos.

La fundació Una Veu i la Comissió de Comunicació de les Salesianes (FMA), estem iniciant la producció d’un àlbum doble de cançons que siguin una mica la música i la paraula dels nous camins de la pastoral a totes les diòcesis catalanes.

Diversos grups i persones d’Església, de diferents estils, autors reconeguts de lletra i música de cançons per a la pregària, ens han confirmat la seva col·laboració. La producció musical l’hem confiat al segell AxB music (Àlex Blanco), expert en la realització de CDs de molts grups de cançó d’inspiració cristiana.

Tant de bo que tot plegat condueixi a un rellançament de la cançó per animar la pregària en la nostra Església i en la nostra llengua!!! Per això, és clar que hem de sumar els esforços de tots.

Mentrestant, donem les gràcies a tots els germans i germanes en la fe que acullen amb il·lusió aquest projecte. 
Molt cordialment, Carme Canadell, fma
           Barcelona, 24 d’abril de 2012

NOTÍCIA
CONCERT PRESENTACIÓ DISC
Dia: divendres dia 9 de novembre de 2012
Lloc i hora: Santa Maria del Pi (Barcelona), a les 21.00h

Joan Àguila, Toni Torrelles, Hermana Glenda, Xavier Morlans, Oriol Sabé... tots ells són cantautors cristians i junts han participat en un CD en català. La presentació d’aquest CD titulat «Veus per a una nova evangelització» serà una bona ocasió per veure actuar a tots aquests intèrprets en directe.


Comentaris