Parròquia de Santa Maria de Piera

JA NO RECOLLIM AMPOLLES BUIDES DE CAVA

Gràcies per la vostra col·laboració durant aquests anys. Amb el vostre gest, entre tota la parròquia hem ajudat a molts projectes al tercer món! 

Repetim l'agraïment al vostre gest durant tants anys... Ara ja no recollim ampolles de cava, ni envasos de vidre. Ens ha ajudat, i molt, la recollida d'ampolles de cava per ajudar al sosteniment econòmic de l'obra de Mans Unides. Actualment (fa uns anys) ja no ens és cap guany traslladar-les per vendre. De totes formes, ens cal agraïr la feina que hem fet entre tots amb les ampolles.

Quantes famílies heu festejat la taula amb cava sabent que el vidre s'havia de guardar per la parròquia! Hem vist tants cops mares amb els nens anant al cole i parant-se a deixar l'ampolla explicant que aquest gest serveix per als necessitats... Aquests petits gestos, i molts d'altres ens ajuden a donar sentit a les petites coses de cada dia i tenir el pensament en els més necessitats. El camí fet en cadascún d'aquests petits gestos és important i forma part d'una cadena que continua en tots els fronts d'ajuda social que la comunitat cristiana de la nostra parròquia té oberts des de molt abans del nostre segle!

Moltes gràcies per la feina feta 
i esperem trobar-nos en la que queda per fer!
Parròquia de Santa Maria de Piera
www.parroquia.cat

Comentaris