SERVEI DE DIUMENGE

PIERA
UBICACIÓ DE L'ESGLÉSIA DE LA PARRÒQUIA DE PIERA
L'Església és a la plaça que està entre el carrer "CUBETA" i el carrer peatonal "MARIA LLOPART". Al costat del "Castell de Piera". La missa és a les 11 del matí de diumenge.

La Rosa Gomis, sagristana t'acollirà quan arribis. El senyor Mata toca l'orgue i hi haurà alguna directora de cants. Les lectures estan repartides i tot preparat, en principi. Quan acabis, la Rosa t'indicarà un parroquià que t'acompanyarà amb cotxe fins a Hostalets perquè no hagis de mirar ni el GPS.

Rosa Gomis 620.098.826 / o bé el seu fill: Jordi 692.169.120

https://goo.gl/maps/bvcT0

HOSTALETS de Pierola
UBICACIÓ DE L'ESGLÉSIA DE LA PARRÒQUIA DELS HOSTALETS
L'Església és al carrer "ESGLÉSIA" sense numero. La missa és a les 12:30 del matí de diumenge. Abans de marxar el sr. Pere Valls (sagristà) té una cosa per a tu.

https://goo.gl/maps/LkyMi

AL ACABAR
Quan acabis les misses, fes el que vulguis. Jo torno a les 14:40 de la missa a la Llacuna si vols que dinem plegats. De totes formes et pots presentar a l'hora que vulguis al Restaurant "Els Arcs"(Avda Carretera Igualada 81, PIERA) dient que vas de part meva i ja t'esperen. Et recomano calamarsets o bistec de segon... O si ho prefereixes tirar cap a Sabadell a cuidar la família (jo també vaig amb la mare tan com puc!).

Gràcies per aquest servei! Ens serveixes d'una gran ajuda Silvio. Que Déu et beneeixi!

Comentaris