EVANGELI DE DIUMENGE (i santoral)

El text de les lectures del diumenge penjat permanentment i amb un any per avançat al web oficial dels bisbats amb seu a Catalunya. La Conferència Episcopal Tarraconense. (CET) es va constituir l´any 1969 i està integrada pels bisbes de la província eclesiàstica Tarraconense i de la província eclesiàstica de Barcelona, i es reuneix per estudiar els problemes comuns a les deu diòcesis i per coordinar les activitats pastorals, segons ho exigeixi el bé comú de les Esglésies particulars. (+info)

Lectures de la missa | Monestir de Poblet
Els textos són de la CET.Tal com diu, les lectures de la missa, amb un còmode calendari al costat.

Ressó de la Paraula | Bisbe Agustí
Cada setmana al Full diocesà tenim el comentari dominical del nostre Bisbe. No sempre està relacionat especialment amb l'Evangeli de Diumenge, però és un ensenyament pastoral que hem de valorar i escoltar en el context de preparar-nos per a celebrar el diumenge. Si no ets del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat fes click aquí i cerca la predicació del teu bisbe! ( altres bisbats | santfeliu de llobregat)

Del nostre entranyable Mn. Francesc, us deixo enllaç als escrits sobre les lectures de diumenge que al llarg dels anys deixa en memòria al full parroquial. Un veritable tresor d'un gran capellà, senzill i pràctic.

Cada setmana trobem el text comentat de l'Evangeli de missa per algun membre de la Delegació. La Delegació d'Apostolat Seglar té l'encàrrec del Sr. Cardenal, de promoure a l'Arxidiòcesi un laïcat adult que incideixi en els diversos ambients i àmbits específics de la societat i de potenciar la corresponsabilitat  laïcal com a component teològic i pastoral de l'evangelització , feina prioritària de l'Esglèsia diocesana.

Religiosos i grups
Monestir de Sant Benet | Montserrat
Cada diumenge tenim una presentació i un video relacionat amb l'Evangeli de diumenge. És un clàssic en l'exposició multimedia de la Paraula de Déu en català a la xarxa. Feinada de la monja Regina Goberna i moltes hores de meditació. Al web de les benetes hi trobem l'enllaç al web pregària.cat dels jesuïtes, tot un detall!

pregaria.cat | jesuïtes
Pregària.cat és recursos per a la pregària i l'espiritualitat en català. Destaquem la secció relacionada amb l'Evangeli de diumenge, però és un web que s'ha de conèixer i remenar seriosament alguna vagada, i amb periodicitat en funció dels nostres gustos espirituals o vinculació institucional amb els jesuïtes. Com deia, us destaquem la secció homilia dominical i personalment fa anys que m'enamora la secció vinyeta signada per l'Eloi Aran.
Particulars
Mn. Joan Romaguera | Fent camí
Mn. Joan Aguila | Arbeca
Mn. Xavier Matosses, salesià | Bíblia i vida 
Mn. Francisco Garcia | Tocar a Cristo

RADIO PIERA 91.3fm | "De bat a bat"
Dimarts a les 21:00h i dijous a les 23:30h. Programa magazine de la Parròquia de Sant Maria de Piera. Inclou repàs al santoral de la setmana, comentari de l'Evangeli i actualitat creativa. En conjunt amb Radio Piera i Radio Gelida.

RADIO GELIDA 107.6fm | "De bat a bat"
Dimecres a les 23:00h. Programa magazine de la Parròquia de Sant Maria de Piera. Inclou repàs al santoral de la setmana, comentari de l'Evangeli i actualitat creativa. En conjunt amb Radio Piera i Radio Gelida.
Empreses
Quiero Ver | Editorial Verbo Divino
Quiero ver és un portal on es penja cada setmana un video relacionat amb l'Evangeli de diumenge. És un treball de l'empresa Editorial Verbo Divino. És interessant veure com el treball és a partir de productes audiovisuals propietat de l'empresa o de creative commons, de lliure us... 
“Quiero ver” es una página web que alberga un vídeo semanal al hilo del texto del evangelio del domingo... pero sobre todo es un grupo de gente que soñamos con ver la vida "de otra manera".

SANTORAL:







Comentaris