MUSICA jordi@parroquia.cat

En aquest post us deixo un ellaç a temes pròpis i d'amics en format mp3 la majoria... Espero que us ho escolteu amb amor que és com s'han tocat!

BONUS TRACK
Un paquet de temes que he tocat amb molts bons amics els ultims anys! La majoria directes i en una qualitat de vida real, ambient de parròquia, pressupost 0 i molt bon rotllo!
 
Temes del projecte NADALET.net que vam arrencar amb bons amics quan erem joves! Cada any noves col·laboracions i nous reptes. Seguim picant pedra per reivindicar que per Nadal, Jesús és el millor regal!
 
Aprofito per penjar el concert que tradicionalment fem el grup ELS PEDAÇOS de Piera. Si algun dia tinc temps penjo les cançons per separat! 

REFLEXIÓ FINAL
Això és personal i en queda lliure tothom qui està al meu voltant: La vida té el seu ritme i el so un cop ha sonat ningú el pot caçar! El concert s'acaba i en començarà aviat un altre. Visca la música lliure, gratuïta i com un servei als altres feta des del ritme de la fe, de la vida real i quotidiana. Aixó que tenim és el que us podem donar... si voleu "calitè" pageu a l'SGAE, i si voleu ser feliços canteu! 

COPYLEFT vs. COPYRIGHT

Comentaris