ADVENT 2018

4setmanes xr NADAL!
El temps d'Advent són les quatre setmanes abans de Nadal. Quatre setmanes, quatre galetes, quatre espelmes. Objectiu: prendre l'impuls de l'Evangeli per a canviar el nostre cor, renovar la nostra fe i arribar al goig del Nadal estimant més, millor i més fort! Jesús és el millor regal per Nadal!

 
setmana 1."Estigueu alerta pregant en tota ocasió i demanant que pugueu sortir-vos-en, de tot això que ha de succeir, i us pugueu mantenir drets davant el Fill de l’home" (Llegir mes...)
EVANGELI SETMANA 1

 setmana 2. "Una veu crida en el desert: Obriu una ruta al Senyor, aplaneu-li el camí. S’alçaran les fondalades i s’abaixaran les muntanyes i els turons, la serralada es tornarà una plana, i el terreny escabrós serà una vall, i tothom veurà la salvació de Déu." (Llegir mes...)
 EVANGELI SETMANA 2

 setmana 3. "Qui tingui dos vestits, que en doni al qui no en té, i qui tingui menjar, que el comparteixi també amb els altres ... Joan anunciava la Bona Notícia" (Llegir mes...)
 EVANGELI SETMANA 3

 setmana 4. "Tan bon punt he sentit la teva salutació, el nen ha saltat d’entusiasme dins les meves entranyes. Feliç tu que has cregut!"(Llegeix mes...)
 EVANGELI SETMANA 4




Veniu, veniu, oh Emmanuel,
sou l'esperança d'Israel,
que en trist exili ací tothora
redempció de vós implora.
Exulta! Exulta! Israel,
a tu vindrà l'Emmanuel.


http://nadalet.net

PER PREPARAR EL NADAL I VIURE'L CANTANT CLICKA A: nadalet.net

Comentaris