Video Pad | TUTORIAL

VEREDICTE: Pastel!
Un programa que s'ha de pagar, lo qual és legitimíssim. Lo qual a mi no m'interessa. Puc en una organització, particular o empresa necessitar un mínim d'edició de video i vull trobar un programa que ho faci legalment i gratis. Ho trobaré... El VideoPAd té versió free, però no es pot utilitzar en empresa. Però que en la versió gratis t'obliga a acreditar que el seu ús no ser per promos ni... que fora! Us recomano OpenShot, base linux i funciona en WIN 7,8,0 i 10+ a 64bits. L'estic provant i a veure que...
 

Aqui tens els enllaços a les instruccions del programa. Molt simple i agradable d'usar. De moment versió gratuïta més que acceptable. S'usa en instituts i centres de formació bàsica. Al final d'aquest post he deixat el manual per usar el croma que és molt divertit i dona un aire potent a una entrevista personal. El programa de gestió del so és AUDACITY, de base linux però útil en entorn windows, també gratuït i simple d'usar.

Conceptos

Interfaz de usuario

Biblioteca de sonidos de NCH

Archivos multimedia y otro contenido

Edición

Finalizar un proyecto

Cómo

Efectos y transiciones

Referencias de pantalla

Otros enlaces

Asistencia técnica

Si tiene dificultades usando VideoPad, editor de vídeo, por favor lea el tema pertinente antes de solicitar asistencia. Si el problema no es cubierto en esta guía del usuario, consulte en línea la asistencia técnica actualizada de VideoPad, editor de vídeo, en www.nchsoftware.com/videopad/es/support.html. Si esto no resuelve su problema, puede contactarnos usando la opción para contactar asistencia técnica listada en esa página.

Sugerencias

Si tiene alguna sugerencia para mejorar VideoPad, editor de vídeo, u otros programas relacionados, por favor envíela a nuestra página de sugerencias en www.nch.com.au/suggestions/es/index.html. Muchos de nuestros productos fueron creados a partir del interés y las sugerencias de usuarios como usted. Usted recibirá una actualización gratuita del mismo si usamos su sugerencia.
Com usar el croma (pantalla verda)?La pantalla verda és fàcil d'usar en VideoPad. Us cal dos clips de vídeo en la seva seqüència principal: la imatge de fons en una pista inferior (com a pista de vídeo 1) i l'objecte principal en una pista superior (com a pista de vídeo 2). Per obtenir els millors resultats, el fons de l'objecte principal (el qual remourà) ha de ser d'un color molt consistent (per exemple, sense llum o ombres), i aquest mateix color no ha d'aparèixer en els actors o els objectes si no voleu eliminar el color d'allà també.L'efecte pantalla verda es troba sota en el diàleg d'efectes de vídeo. Es pot accedir a través del menú Efectes de vídeo -> Pantalla verda o prement el botó FX (efectes) i seleccionant afegir efecte Pantalla Verd que es troba en la categoria de Mescles i correcció de color.Selecciona el color que desitja remoure fent clic a un color al la vista prèvia de clip, o fent clic al selector de color. Canvieu els valors del fons i del primer pla per ajustar què tan semblant ha de ser un color al color seleccionat perquè aquest sigui eliminat.El valor del fons no pot excedir el valor del primer pla. En moure un control lliscant, l'altre es podria moure automàticament, per mantenir la relació.

US DEL CROMA A VIDEOPAD (d'un altre manual)

També conegut com "pantalla blava" o "chroma key", la pantalla verda és el procés d'eliminació d'un color seleccionat des d'una imatge. Per exemple, per mostrar un actor de peu davant d'un fons generat per ordinador, el material d'arxiu de l'actor es pot disparar contra una pantalla verda. El fons pot ser eliminat amb l'efecte de vídeo de pantalla verda per revelar un altre clip sota que proporcionarà el nou fons.Seguiu les instruccions en Efectes de vídeo per afegir un efecte de vídeo de pantalla verda.Per Configura l'efecte, obriu el diàleg Efectes de vídeo, feu clic a la vista prèvia del clip per seleccionar el color a treure. Pot fer això quan el cursor que es mou sobre el clip canvia a una icona de goter. Si ho preferiu, podeu fer servir el control de selecció de color a la banda esquerra del diàleg per seleccionar amb major precisió un color.Canvieu els valors de Fons i Fos per ajustar que tan semblant un color ha de ser comparat amb el color seleccionat perquè sigui remogut.En seleccionar Color al menú Basat en: s'eliminarà el color al vídeo d'acord a què tan similar és el color al color seleccionat.En seleccionar Brillantor al menú Basat en: s'eliminarà el color al vídeo d'acord a què tan similar és a la brillantor del color seleccionat.En seleccionar Acte en el menú Basat en: s'intentarà canviar automàticament entre Color i Brillantor d'acord al color seleccionat. No obstant això, per obtenir els millors resultats podria ser necessari seleccionar manualment una de les altres opcions.És molt útil quan necessita aplicar un efecte de pantalla verda a un vídeo amb un fons blanc brillant o negre fosc.Quan el valor de Fons augmenta, el control lliscant Fos tindrà un menor efecte (és a dir quan el control lliscant Fons està al màxim, el control lliscant Fos no tindrà efecte).Per obtenir millors resultats, el fons a eliminar ha de ser un color molt consistent (per exemple, sense il·luminacions o ombres), i el color de fons no ha d'aparèixer en els actors o objectes que no voleu suprimir.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs web

Comentaris